13 Aralık 2010

Planlar ve telepati

     Cuma akşamı Nurturia arkadaşlarımla Taksim'e gitme planım vardı. Ve bunun için tüm ayarlamalar tamamlanmıştı ki anne olduğumu unutmuşum. "Ne alakası var?" diye geçiyor değil mi aklınızdan. Ama maalesef çocuklu bir kadınsan, ne kadar plan yaparsan yap planlarını bir hastalık, ani bir ateş, ufak tefek kazalar etkiler. Bizde de kural değişmedi.

  Ada hasta oldu. Ben hala ümitliydim. Ada'yı doktoruna götürdüm. Doktorumuz bakar "soğuk algınlığı önemli bir şeyi yok" der diye beklerken, sol kulağında enfeksiyon başlamış, "antibiyotik kullanmalıyız" dedi. Ve ateşlenebileceğini de söyledi. Böylece Mine'nin planlar iptal olmuş oldu.

     Eşime gidemeyeceğim için üzgün olduğumu söylemiştim. Benim üzülmeme üzülmüş o da. Akşam için bana bir tepsiye şarap, 2 kadeh ve bir romantik komedi dvd'si hazırlamış. Çok şaşırdım. Geçen hafta "kocamla baş başa planımız olsun istiyorum" başlıklı bir yazı yazmıştım. İlk önce onu okuduğu için yaptığını düşündüm. ama okumamış. Tamamen rastlantı. Filmin adı da hem yazıma hem de o akşam ki planlarımın bozulmasına atıfta bulunurcasına "B planı" idi. Film çok parlak olmasa da hamilelik ve aile üzerineydi.

     Kızım da gece ateşlenmedi. Günüm kötü başlamış olsa da güzel sonuçlandı. Akşam şaraptan sonra biraz kafam dönerken uyudum. Kızım ise tuvalete gitmek için uyandı. Biraz zorlandım götürürken ama sonuçta onu da hallettik
Mine

2 yorum:

  1. Bizde de aynı sorun oldu ve ben de gidemedim.İki gün ve gece ateşlendi Yiğit.2 kulakta da iltihap varmış:(

    YanıtlaSil
  2. O zaman en yakın zaman da bunu tekrarlamalı. Yani sadece kızlarla buluşma kısmını

    YanıtlaSil