14 Aralık 2010

Yeni yıl coşkusu başlamış

     Yılbaşı geliyor. Herkes bir heyecan, bir telaş içinde. Gezdiğim bir çok blog ve web sitesinde yılbaşı ile ilgili konular var.

     Benim için ise sanki daha çok varmış gibi. Ben işin eğlencesi ve hediye alma kısmına henüz başlamadım. Belki de o yüzden bana henüz eğlence başlamış gibi gelmiyor. Ne de olsa senelerden beri yaptığımızı yapmayı planlıyorum. Anneannelerle evde bir yılbaşı, T.V. seyretme ve saat 00'da hediye açma merasimi. Evli değilken izin alamadığımızdan yılbaşını ailecek kutlamak zorundaydık. Evlendikten sonra ise biz olmazsak yalnız kalırlar üzülürler düşüncesi ile beraber kutluyoruz yine. Biraz da bu yüzden rutin geliyor sanırım. Çünkü gerçekten rutin.

     Eskiden kuzenlerim teyzemler hepsi gelirdi. Gırgır, şamata geçerdi yeni yıl akşamları. Gerçi her buluştuğumuz da yeni yıl akşamı gibiydi. Şimdi herkes arkadaşları ile dışarıda geçiriyor. Ayrı ayrı... Keşke yine eskisi gibi hep beraber evde kutlasaydık.

     Ama bu kadar özlem ve efkar yeter. Kızım için ağaç kuruldu. Gerçi babası ve kızım beraber kurdu. Tüm süslemeleri Ada taktı. Çok büyük keyif aldı. Her yıl, yılbaşı ağacını baba kız kurarlar. Her yıl bir önceki yıldan daha beceri kazanmış olur Ada. İlk yıl 4 aylıktı, her şeyden habersizdi. 2. yıl babası kurdu o etrafında dolaştı. 3. yıl babasının kucağında yapmaya çalıştı. Bu yıl ise tüm süslemeleri kendisi yaptı. Kardan adam kesti, süsledi ve yapıştırdı. Kızımız büyüyor.

   Yeni yıl herkese sağlık, mutluluk, huzur, başarı, bolca dost, iyi bir aile, sağlıklı ilişkiler, bol kahkaha ve bol para getirsin.

     Not : Piyango biletinizi almayı unutmayın. Bir yılbaşı efsanesi. Allahım tombala da alın tam olsun. Aklıma geldi yaa bunlar baba kız kesin tuttururlar tombala diye ooooofffff....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder