15 Şubat 2011

Ada Hastalandı

     Ada kaç günden beri ara sıra "anne kulağım ağrıyor" diyor. Doktoru ile telefonda görüştüğümüzde Sıcak havlu koymamızı ve ağrı kesici vermemizi tavsiye etmişti. "Devam ederse gelin" dedi.

     Ama bir gitmedik. Çünkü Ada havlu işinden acayip keyif aldı ve oyuna çevirdi. Gece uyku saati yaklaşınca "anne kulağım ağrıyor" demeye başlamıştı.Cumartesi gidecektik, bu seferde doktorumuzun saatini tutturamadık. Dün okulu açıldı ve Ada okula gitti öğretmenine konudan hiç bahsetme gereği duymamıştım. Akşam almaya gittiğim de öğretmenimiz, Ada'nın kulağının ağrıdığını söyledi. Bende hemen KBB doktorumuzdan randevu aldım.

     Bugün okul çıkışı gittik. Ada OTİT olmuş. (Daha önce burada yazmıştım.) Yani orta kulak iltihabı. Daha 1-1,5 ay önce antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştık. Ama tekrar kullanmak zorundayız. Orta kulaktaki sıvı kurumazsa iş tehlikeli boyutlara ulaşabiliyor.


     Umarım bir an evvel geçer. Bir taraftan da okullar açıldı, şimdi bir sürü çocuk hasta olacak. Şu bahar- yaz falan gelsin de hastalıklar son bulsun. Yada havalar çok soğusun kar yağsın ölsün şu mikroplar.


3 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede geçer...

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler. Şimdi daha iyi yarın da doktor kontrolümüz var. Umarım 2. şişe antibiyotiği gerekli görmez.

    YanıtlaSil